Å være besteforeldre

Kurs, 25.02.2020-24.03.2020, Barne- og ungdomshabilitering

Ønsker du å treffe andre besteforeldre som også har barnebarn med funksjonsvariasjon?

Å være besteforeldre til barnebarn med nedsatt funksjonsevne byr på både gleder og bekymringer. Som besteforeldrepar kan man noen ganger oppleve familiesituasjonen forskjellig.

Hensikten med samlingene vil være å få dele erfaringer og snakke med andre besteforeldrepar som har barnebarn med nedsatt funksjonsevne.

Temaer vi tenker å ta opp er: fortell om ditt barnebarn, hvordan er det å være en ressurs/støtte i familien, glede og sorg, familierelasjoner,søsken mm.

Målgruppe
Besteforeldre/stebesteforeldre fra enten fars- eller morsside. Det er kun et besteforeldrepar fra hver familie som kan delta.

Tid
Klokken 12.00-14.30. Vi treffes totalt fire tirsdager: 25. februar, 3. mars, 10. mars og 24. mars.  Man deltar på alle dager. Vi starter hver samling med enkel lunsj.

Sted
Barne-og ungdomshabiliteringen Sykehuset Østfold, Sarpsborgklinikken, Glengsgata 19, Sarpsborg (rett ved brannstasjonen.)

Det er et begrenset antall plasser i gruppen, maks 5 besteforeldrepar.

Gruppesamlingen er gratis. Kostnad lunsj 50 kroner per deltager og per gang.

Påmelding
Send e-post med navn og telefonnummer til barnehabilitering@so-hf.no eller ring til kurssekretær Lisbeth Wabakken 69 86 98 00.

Påmeldingsfrist: 8. februar.

Ledere for gruppa vil være familieterapeut Mia Rafstedt, spesialsykepleier Anne Karin Hagen og brukerrepresentant/bestemor Bjørg Gulliksen.

25.02.2020-24.03.2020
Sted
Sarpsborgklinikken

Barne- og ungdomshabilitering

Kontaktinformasjon
Har du noen spørsmål om gruppesamlingen ta gjerne kontakt med Mia, 69 86 93 64 (mia.rafstedt@so-hf.no) eller Anne Karin 69 86 93 33 (anne-karin.hagen@so-hf.no).