Aldring, demens og utviklingshemming

Kurs , 15.09.2017 , Voksenhabilitering

De siste ti årene har det vært fokus på temaet aldring, demens og utviklingshemming. Hvor står vi nå? Hva sier statistikk og nyere forskning om temaet?

Målgruppe: Faglærte ansatte i kommunene

Kursleder: Psykologspesialist Knut Ove Solberg

Knut Ove Solberg har jobbet i spesialisthelsetjenesten med dette teamet i mange år. Solberg har drevet forskning på temaet og har også skrevet mye om dette, i tillegg til å ha lang klinisk erfaring på området.

Tema for dagen vil være:

- aldring og aldersutvikling for gruppen
- diagnostikk og differensialdiagnostikk
- sårbarheter i gruppen

- miljøbehandling, gode demensmiljøer og individuell samhandling
- hvordan kan vi best tilrettelegge og organisere tjenester for gruppen

Pris: 450,- inkl. enkel lunsj (Oppgi spesielle behov vedr mat eller annet som vi bør kjenne til)

Påmelding: Elektronisk påmelding innen 4. september. Maks antall deltakere er 30.

Kontaktperson: Hans Berger telefon 69 86 93 11

15.09.2017
Sarpsborgklinikken
Sarpsborgklinikken, Seksjon voksenhabilitering, Glengsgata 19, 1706 Sarpsborg

Voksenhabilitering

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.