CPOP - Fagdag

Fagdag , 19.11.2018 , Barne- og ungdomshabilitering

Dette er en fagdag med dialog mellom ergo- og fysioterapeuter i kommunehelsetjenesten og seksjon barne-og ungdomshabilitering.

Temaer vil blant annet være hvordan samarbeidet rundt Cerebral Parese Oppfølgingsprogram (CPOP) fungerer, formidling av ny og aktuell informasjon samt diskusjon rundt hvordan man får et best mulig samarbeid mellom habiliteringstjenesten og de ulike kommunene.

Fagdagen passer for ergoterapeuter og fysioterapeuter som arbeider med barn i Østfold og Vestby.

Dato: Mandag 19. november kl. 0900-1500 (Registreringen starter 08.30).

Sted: Habiliteringstjenesten for barn og unge HABU, Sarpsborgklinikken, Glengsgata 19, Sarpsborg

Påmelding:  Det er maks 36 plasser på fagdagen, se påmeldingslenke lenger nede på siden.

Påmeldingsfrist: Mandag 12. november

Pris: Gratis. Det serveres enkel lunsj og kaffe/te.

Kursansvarlig: Camilla Jordhøy og Carine Skarpenes CPOP koordinatorer ved HABU SØ

19.11.2018
Sarpsborgklinikken

Barne- og ungdomshabilitering

Meld deg på her!
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.