Helt sjef! kurslederopplæring

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 27.02.2017-28.02.2017 , Lærings- og mestringssenteret

«Helt Sjef» er et veiledningsprogram for barn og ungdom med langvarig sykdom eller funksjonsnedsettelser. «Helt Sjef» vektlegger metoder og gruppedialog for å øke de unges selvbevissthet og mestring i hverdagen.

27.02.2017-28.02.2017
Helsehuset Sarpsborg (tidligere sykehuset)

Lærings- og mestringssenteret

Sykehuset Østfold (lærings- og mestringssenteret) sammen med kommuner i Østfold tilbyr fagpersoner kurslederopplæring i Helt sjef!.

Målgruppe

Fagpersoner i alle sektorer som arbeider med barn og unge med langvarige helseproblemer/funksjonsnedsettelser.

Mandag 27. februar kl. 9 til 15.

Tirsdag 28. februar kl. 9 til 15.

Du må være til stede begge dager for å bli godkjent kursleder.

Kostnadsfritt

Servering

Det serveres kaffe/te, frukt og lunsj.

Påmelding for helsepersonell

Om Helt sjef!

Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NKLMH) har utviklet veiledningsprogrammet Helt sjef! på bakgrunn av forskningsbasert gruppeveiledning og lang erfaring med ungdomsgrupper.

Kurslederopplæringen inneholder:
• Presentasjon av det teoretiske grunnlaget for konseptet
• Presentasjon av programmets seks gruppesamlinger med tema og øvelser
• Øvelser i veiledningsmetodikk

Kursleder er Karen Therese Sulheim Haugstvedt (spesialrådgiver, PhD). Hun er prosjektlederen som utviklet og utprøvde veiledningsprogrammet.

Les mer om Helt sjef!

Link til "Helt Sjef" sin nettside