Hva med oss?

Kurs, 08.11.2019, Barne- og ungdomsklinikken

Parkurs for foreldre som har barn med nedsatt funksjonsevne.

«Hva med oss?» er et nasjonalt tilbud om samlivskurs for par som har barn med nedsatt funksjonsevne. Kursene administreres av Bufetat og holdes vanligvis som helgekurs. Bufetat tilbyr nå, i samarbeid med Seksjon barnehabilitering, dagskurs for de foreldrene som har vanskelig for å være borte en hel helg eller som kun ønsker et en-dagskurs. Dette dagskurset vil ta opp samme temaer som helgekurset, men i forkortet form.

Kurset «Hva med oss?» er et tilbud for foreldre som:

• Har en utfordrende hverdag
  • Vil ha tid til å være kjærester
  • Vil ha hjelp til å bli bedre på kommunikasjon
  • Føler dere har lite tid til hverandre
  • Ønsker verktøy til å håndtere konflikter
  • Bli bevisst betydningen av tilknytning

Kurset gir deltakerne mulighet til å sette fokus på parforholdet sitt og få påfyll av energi, glede og pågangsmot. Dere vil også treffe andre foreldre i lignende situasjon. Antall deltakere er begrenset, max 10 par. «Første mann til mølla»-prinsippet gjelder.

Dato: Fredag 8 november 2019, kl. 0900-1500 Registreringen starter 08.30.

Påmeldingsfrist:  25. oktober

Pris: Kurset er gratis. Det blir servert kaffe/te fra kl. 08.30, og lunsj.

Yrkesaktive foreldre kan få opplæringspenger for kursdagen og foreldre med lengre reisevei enn 10 km har rett til kjøregodtgjørelse. Ta kontakt med kursansvarlig Mia Rafstedt hvis du har behov for opplæringspenger.

Kursledere: Familieterapeutene Stig-Runar Aarø og Bengt Fasting .

Kursansvarlig: Familieterapeut Mia Rafstedt, 69 86 93 64, mia.rafstedt@so-hf.no.

Se også: http://www.bufetat.no/hvamedoss

08.11.2019
Sarpsborgklinikken

Barne- og ungdomsklinikken

Ved spørsmål kan du kontakte oss på telefon 69 86 98 00 eller 69 86 93 64.

Meld deg på her!
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.