Overgang til 18 år - Endringer for ungdom med nedsatt funksjonsevne- foreldrekurs

Kurs, 09.03.2020, Barne- og ungdomshabilitering

Seksjon barne- og ungdomshabilitering og seksjon for voksenhabilitering  arrangerer dagskurs om tema endringer som inntrer for ungdom med nedsatt funksjon når de fyller 18 år.

Hvordan påvirkes livet til ungdommen og foreldrene, økonomisk og juridisk, når de fyller 18 år?

Forelesere: Fylkesmannen i Østfold- vergeavdelingen, Fredrikstad kommune- koordinerende enhet, Nav, representant fra brukerorganisasjon, Seksjon og voksenhabilitering og seksjon fra barne- og ungdomshabilitering.

Kurset passer for foreldre til ungdom som snart fyller 18 år eller som nettopp fylt 18 år.

Dato: Mandag 9. mars, klokken 09.00.- 15.00. Registrering starter kl. 08.30.

Påmeldingsfrist: 28. februar

Påmelding: På e-post til Barnehabilitering@so-hf.no eller per telefon 69 86 98 00  kontaktperson Lisbeth Wabakken.

Sted: Sarpsborgklinikken (kurslokale 4. etasje) , Glengsgata 19, Sarpsborg.

Pris: Kursdagen er gratis for foresatte (eventuelle fagpersoner kr. 500.-). Det blir servert enkel lunsj.

Yrkesaktive foreldre kan få opplæringspenger fra NAV for kursdagen. Foreldre med lengere reisevei enn 10 km kan søke om kjøregodtgjørlese via helsenorge.no

Kursansvarlig: Elin Haugan Saltermark.

Ved spørsmål kan du kontakte oss på telefon 69 86 98 00.

09.03.2020
Sarpsborgklinikken