Samtalegruppe for ungdom 13-15 år om kropp, pubertet, seksualitet og følelser

Gruppeopplæring , 05.04.2018 , Barne- og ungdomshabilitering

Dette er et gruppetilbud til ungdom med utviklingshemming og arrangeres av seksjon barne- og ungdomshabilitering. Temaer vil være kropp, pubertet, hygiene, seksualitet, følelser, venner og kjærester.

Det vil være fire samlinger for ungdommene og en foreldresamling.

Dato: Torsdager 5. april, 19. april, 26. april og 3. mai klokken 15.30-17.30

Foreldresamling: Mandag 9. april klokken 16.30-18.00.

Påmeldingsfrist:  20. mars

Pris: Gratis

Har du problemer med å få noen til å kjøre deg til Sarpsborgklinikken, så kan vi være behjelpelig med å bestille drosjer til de som trenger det.

Gruppeledere: Spesialvernepleier Terje Jensen og spesialsykepleier/helsesøster Torunn Finpå.

05.04.2018
Sarpsborgklinikken

Barne- og ungdomshabilitering

Ved spørsmål kan du kontakte oss på telefon 69 86 93 00.

Meld deg på her!
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.