Sånn er jeg!

Kurs, 28.10.2019-25.11.2019, Barne- og ungdomsklinikken

Samtalegruppe for barn i 4. - 6. klasse med funksjonsnedsettelse.

Dette er en samtalegruppe for barn som fortrinnsvis må sees i sammenheng med foreldrekurset «hvordan snakke med barn om funksjonsnedsettelser». Gruppen vil ha fokus på opplevelse knyttet til det å ha en diagnose som påvirker motorisk funksjon samt treffe andre barn i samme situasjon. Samtalegruppen vil bidra til refleksjon, erfaringsutveksling og økte kunnskaper hos barna selv. Få innspill og lære av hverandre.

Målgruppe vil være barn fra 4. - 6. klasse som har en fysisk funksjonsnedsettelse.

Samtalegruppen er for barna. Foresatte som følger barna kan oppholde seg annet sted i habiliteringstjenestens lokaler.

Datoer: 28.10., 11.11., 25.11.: kl. 15.00-16.30. Foreldremøte i etterkant av siste samling 25.11. kl. 16.30-17.00

Sted: Habiliteringstjenesten for barn og unge HABU, Sarpsborgklinikken, Glengsgata 19, Sarpsborg

Påmelding: Det vil bli sendt ut invitasjon til aktuelle deltakere.

Dersom du ikke er i målgruppen for dette kurset men skulle ha behov for et tilsvarende tilbud, ta kontakt med kursansvarlige.

Påmeldingsfrist: Fredag 11. oktober

Forelesere: Ansatte ved seksjon barne- og ungdomshabilitering

Kursansvarlige: Carine Skarpenes carine.skarpenes@so-hf.no  og  Kathrin Frøvik-Frei kathrinf@so-hf.no

28.10.2019-25.11.2019
Sarpsborgklinikken

Barne- og ungdomsklinikken

Ved spørsmål kan du kontakte oss på telefon 69 86 98 00.

Meld deg på her!
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.