Stoffskifteforbundet - foredrag med endokrinolog

Temakveld , 09.05.2019

Stoffskifteforbundet i Østfold inviterer til foredrag med endokrinolog og seksjonsoverlege Ingrid Norheim fra Oslo Universitetssykehus. Hun er også medlem av Faglig råd i Stoffskifteforbundet.

Kom og hør Ingrid Norheim fortelle om nyeste forskning og få bedre kunnskap om tyreoideasykdommer. Både tradisjonell tyroksin-behandling (T4) og kombinasjonsbehandling (T3 + T4) blir omhandlet, sammen med definisjon, forekomst, symptomer og diagnostikk.

Hun var den første lege som mottok «Thyra prisen» fra Stoffskifteforbundet i 2004 og er spesialist i endokrinologi og indremedisin, samt en doktorgrad i endokrinologi.

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte.

09.05.2019
Sykehuset Østfold Kalnes
Arrangementet foregår i Plenumsalen ved sykehuset. Gå inn hovedinngang. Salen finner du på venstre side bak informasjonsveggene i vestibylen.

Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.