Temadager for foreldre til barn med CFS/ME

Kurs , 28.05.2018-05.06.2018 , Barn og ungdom poliklinikk, Lærings- og mestringssenteret

Temadager med blant annet innhold som psykiske prosesser, sorgreaksjoner, kommunikasjon, endringer i familien når en blir syk, kosthold, sykdomsfaser, energibalanse, rettigheter og muligheter ved utdanning og fra NAV.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Du må ha henvisning for å delta.

28.05.2018-05.06.2018
Sykehuset Østfold Kalnes

Lærings- og mestringssenteret, Barn og ungdom poliklinikk

Målgruppe

Foreldre til barn (opp til 18 år) med CFS (kronisk utmattelse) eller ME (myalgisk encefalopati). Kurset er for foreldre som ikke har deltatt på tilsvarende kurs i Sykehuset Østfold.

Varighet

Temadagene går over tre dager: 28. og 29. mai og 5. juni, klokka 9 til 15 alle dager.

Kostnadsfritt da det ikke tas egenandel for barn under 16 år.

Servering

Det serveres kaffe/te og frukt. Lunsj kan medbringes eller kjøpes i sykehusets kafé.

Påmelding

Meld deg på ved å kontakte lærings- og mestringssenteret på e-post mestring@so-hf.no
eller telefon 69 86 68 86 mandag til torsdag klokka 9 til 14.

Brukerinnlegg fra ME-syk
Brukerinnlegg fra foreldre
Psykiske prosesser, sorgreaksjoner
Kommunikasjon
Erfaringsutveksling
Endringer i familien når en blir syk
Kosthold
Sykdomsfaser, energibalanse, energiøkonomisering
Søvn/hvile
Fysisk aktivitet og aktivitetsplan
Rettigheter og muligheter ved skole og utdanning
Rettigheter og stønader fra NAV

Med forbehold om endringer i innholdet.

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.