Tinnitus oktober

Kurs , 29.10.2018-07.11.2018 , Høresentral, Lærings- og mestringssenteret

Kurs om tinnitus (øresus) med innhold som: Hvor oppstår tinnitus, kognitiv bevisstgjøring, avspenning, følgeproblemer av tinnitus, søvnvansker, lydømfintlighet og hjelpemidler.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Du må ha henvisning for å delta.

29.10.2018-07.11.2018
Sykehuset Østfold Kalnes

Lærings- og mestringssenteret, Høresentral

Kurs om tinnitus går over tre dager:

29. og 31. oktober og 7. november, klokka 0930 til 1400 alle dager. Du bør delta på alle tre kursdagene for å ha best nytte av kurset.

Antall deltakere

Inntil 18

Kurset koster kr. 345, tilsvarende egenandel hos spesialist. Frikort gjelder.

Servering

Det serveres kaffe/te og frukt. Lunsj kan medbringes eller kjøpes i sykehusets kafé.

Påmelding

Send e-post til mestring@so-hf.no eller ring lærings- og mestringssenteret på telefon 69 86 68 86 mandag til tirsdag klokka 9 til 14.

Kursinnhold

• Hva er tinnitus?
• Om øret og hørsel. Hvor oppstår tinnitus?
• Presentasjon av deltakerne og erfaringsutveksling
• Kognitiv bevisstgjøring
• Avspenning. Teori og øvelse
• Følgeproblemer av tinnitus, søvnvansker og lydømfintlighet
• Hjelpemidler
• Erfarne brukere deler sine erfaringer

Med forbehold om endringer i programmet.

Kurset er et samarbeid mellom Hørselshemmedes Landsforbund (HLF), høresentralen og lærings- og mestringssenteret.

Dersom du ønsker mer informasjon om andre tinnituskurs, kan du søke på HLF Briskeby, rehabilitering og utadrettede tjenester.

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.