Vårmøte for fastleger

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 03.03.2017-04.03.2017 , Samhandling

Konferanse for fastleger, kommuneleger og avtalespesialister i Østfold og leger ved Sykehuset Østfold.

Vårmøtet er en viktig arena der sykehuset får anledning til å møte Østfolds allmennleger og avtalespesialister. Programmet er satt sammen på bakgrunn av ønsker vi fikk gjennom evaluering av forrige vårmøte og i samarbeid med praksiskonsulentene og legene/avdelingene på sykehuset.

Det vil bli mange gode faglige foredrag med henblikk både på 1.og 2. linjetjenestens behov. I tillegg blir det fokus på felles kunnskap, samhandling, koordinering og nyheter som vi tror vil bidra til bedre pasientbehandling for Østfolds befolkning.

Fredag 3. mars klokken 08.00 - 16.30

Lørdag 4. mars klokken 08.30 - 14.00

Deltakeravgift

Konferansen koster kr. 1800,- inkl. kaffe, frukt og lunsj.

Deltakeravgiften betales mot tilsendt faktura etter påmelding.

Godkjenning

Kurset er godkjent av Dnlf til spesialiteten allmennmedisin med 13 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen.

Nærmere informasjon

Informasjon om konferansen fås ved å kontakte samhandlingssjef Odd Petter Nilsen odd.petter.nilsen@so-hf.no eller telefon 917 94 151.

Innen fredag 17. februar.
Påmeldingen sendes Sykehuset Østfold, Odd Petter Nilsen, Postboks 300, 1714 Grålum.

Invitasjon og påmeldingsskjema

Invitasjon med påmeldingsskjema
Eller send de samme opplysningene på E-post:
odd.petter.nilsen@so-hf.no.

03.03.2017-04.03.2017
Quality Hotell Sarpsborg, Bjørnstadveien 20, 1713 Sarpsborg.

Samhandling