Vårmøtet 2019

Konferanse , 15.03.2019-16.03.2019 , Fag- og kompetanseavdelingen

Vårmøte er en viktig arena der sykehus og fastleger, kommuneleger og avtalespesialister i Østfold møtes.

I god tradisjon inviteres det til vårmøte for fastleger, kommuneleger, avtalespesialister og sykehusleger i Østfold.

Årets program er satt sammen på bakgrunn av behov og ønsker meldt inn til og av programkomiteen. Foredragene har henblikk på både 1. og 2. linjetjenestens behov, og det er satt fokus på felles kunnskap, samhandling, nyheter og koordinering som vi tror vil bidra til bedre pasientbehandling for Østfolds befolkning.

Informasjon, program og påmelding

15.03.2019-16.03.2019
Quality Hotel Sarpsborg, Grålum.

Fag- og kompetanseavdelingen

Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.