Nevrologi, slag - Døgnområde 4

Vi utreder og behandler pasienter med sykdommer/tilstander som påvirker hjerne, ryggmarg og perifere nerver, samt noen muskelsykdommer.

Les mer om Nevrologi, slag - Døgnområde 4

Nevrologi, slag - Døgnområde 4

De vanligste nevrologiske diagnoser er hjerneslag, TIA (forbigående hjerneslagsymptomer - på folkemunne kalt ”drypp”), krampeanfall, epilepsi, MS, Parkinsons sykdom og andre bevegelsesforstyrrelser, migrene og andre hodepineformer, hjernehinneblødning, nevroborreliose, polynevropati , prolapser i nakke og rygg med påvirkning av nerverøtter, demens hos yngre, og svulster i nervesystemet.

Pasient i Sykehuset Østfold Kalnes

Avdelingene er delt inn i sengetun. Et sengetun består av ni pasientrom og en arbeidsstasjon som er sentralt plassert i tunet. Det gjør at det er helsepersonell lett tilgjengelig for pasienter og pårørende til enhver tid.

Alle pasientrommene er enerom med eget bad.

Mer tid hos pasienten

Helsepersonellet har nettbrett som de kan ta med seg inn på pasientrommene. På nettbrettene kan de blant annet hente opp pasientjournaler, svar på blodprøver og røntgenundersøkelser. Dette gjør pasientinformasjonen lettere tilgjengelig og gir mulighet for medarbeiderne til å bruke mer tid inne hos pasienten.

Mat og drikke

Det blir servert fire måltider fra buffeen hver dag. Pasientene som er friske nok kan spise i spiserommet. Pasienter som ikke har mulighet til å spise i buffeen, får maten servert på rommet. Kaffe, te, samt kald mat som pålegg, yoghurt, brødmat og knekkebrød, er tilgjengelig hele døgnet.

For pårørende finnes det både kafé og kiosk i vestibyleområdet.

Trådløst nett

Hele sykehuset på Kalnes har trådløst nett, så det er mulig å ta med seg både pc og nettbrett hvis du ønsker det.

Besøkstid

I utgangspunktet er det ikke fastlagte visittider, men av hensyn til behandlingen er det fint om besøk avklares med helsepersonell i sengetunet hvor pasienten er innlagt.

Blomster

Besøkende kan ta med blomster, men ikke "risiko" blomster. Se oversikt over ja- og nei-blomster på Astma- og allergiforbundet sine sider.


 

Kontakt

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.