3-3-melding: Forsinket vurdering (publisert 28. mai 2018)

​En pasient med sterke smerter i brystet og venstre arm ble hentet av ambulansen. Ambulansen sendte EKG til sykehuset for tolkning, men fikk beskjed om at alle legene var opptatt. Ambulansen valgte å ikke vente på svar, men heller kjøre rett til sykehuset hvor behandling ble startet opp.

Det er meldt som avvik at det ikke var legeressurs til å besvare mobimed, og at pasient derfor ble fraktet til sykehuset. Pasientsikkerhetsutvalget i SØ (PSU) anser at det her forelå en samtidighetskonflikt som ble korrekt håndtert.

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.