Billettsalget er i gang!

Sykehusrevyen 2018 gleder seg til å presentere "(H)jula på SØ". Her mikses gode, gamle juletradisjoner med humoristiske blikk på sykehushverdagen. Velkommen til City Scene!

Revygruppe i Sykehuset Østfold
Revygruppa i sykehuset gleder seg til premieren.
Produksjonsgruppa

- Dette blir kjempegøy! Vi oppfordrer alle og enhver til å legge årets julebord til City Scene i Fredrikstad, sier leder av produksjonsgruppa Lene Holstad.

Forestillingen «(H)jula på SØ» spilles 30. og 31. oktober, og 1. og 2. november. Billettene koster 275,- inkl. avgift og kan kjøpes på www.ticketmaster.no fra 7. oktober.

- Ta med kollegaer, familie og venner på en herlig fantasifull og latterlig aften. Vi skal gjøre vårt beste for å underholde dere, lover jentene i produksjonsgruppa som består av f.v. Jannicke H. Frølandshagen,
Lene Holstad, Fiona Pereira Arnesen og Christin Löfman.