Gi en gave til forskningsstiftelsen

Sykehuset Østfold Forskningsstiftelse selger nå gavekort på valgfritt beløp i Hjertet kafé på Kalnes.

Nå er det mulig å kjøpe gavekort på valgfritt beløp til inntekt for forskningsstiftelsen
I Hjertet kafé på Kalnes selges gavekort på valgfritt beløp til inntekt for forskningsstiftelsen.

​Mange har ofte et ønske om å gi pengegaver til sykehuset, og i den forbindelse kan det være greit å vite at det også finnes en egen forskningsstiftelse som de kan støtte. Forskningsaktiviteten i Sykehuset Østfold er høy, og er i stadig vekst og utvikling. Det pågår for tiden over 150 forskningsprosjekter innen ulike fagfelt i Sykehuset Østfold.

Både pasienter, pårørende og medarbeidere har allerede gitt sin støtte til Sykehuset Østfold forskningsstiftelse, og nå kan gavekort kjøpes i Hjertet kafé. Her kan du få kjøpt gavekort til den verdien du selv ønsker. Gavekortet er laget i samarbeid med seksjonsleder ved Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk og illustratør, Eivind Zwilgmeyer Berg. En fin julegave til den som har alt?

Gavekort til inntekt for Sykehuset Østfolds forskningsstiftelse

Forskningsstiftelsen ble opprettet 1. september 1997 ved en sammenslåing av sykehusforeningens fond til medisinsk forskning ved Østfold sentralsykehus og Fredrikstad Sparebanks legat til forskning ved Østfold sentralsykehus. I 2014 fikk den navnet Sykehuset Østfold forskningsstiftelse, og har siden da jobbet for å fremme forskningsaktiviteten i Sykehuset Østfold.