Ledige sommerjobber i sykehuset

Trenger du eller noen du kjenner sommerjobb? Det er fortsatt mulig for sykepleiere å søke ferievikariat i Sykehuset Østfold i sommer.

​- Vi trenger flere sykepleiere som vikarer i sommer, så det er bare å søke, oppfordrer avdelingssjef Fiona Skjennem i bemanningsavdelingen.

Det er behov for sykepleiere som kan jobbe som vikar i 75 - 100 % minimum fire uker i sommer, og de kan jobbe på ett eller flere fagområder i perioden 17. juni til 18. august. Søknader behandles fortløpende. Det er fortsatt behov for vikarer på de fleste døgnområdene i sykehuset. Søkere bør oppgi perioden de har anledning til å arbeide, og i tillegg må det oppgis minimum 2 døgnområder som de ønsker å arbeide ved.

Her kan du lese stillingsannonsen som er lyst ut etter sykepleiere i sommerferien.