HELSENORGE

Podkast om MS og brukermedvirkning

Aleksander Vollebekk Olsen og Christina Grythe fra Sarpsborg MS-forening er med i den nyeste episoden til sykehusets podkast "Folk og fag". Der snakker de blant annet om viktigheten av brukermedvirkning.

Aleksander Vollebekk Olsen og Christina Grythe fra MS-foreningen i Sarpsborg er med i sykehusets podkast. I midten Martine Hemstad Lyslid fra fag- og kompetanseavdelingen i sykehuset.

​​Dette er den fjerde podkast-episoden fra Sykehuset Østfold. 

Sykehuset startet sin egen podkast tidligere i høst, og Christine Mathiesen, Magnus Lundberg, Martine Hemstad Lyslid og Karen Kvale Saugestad i fag- og kompetanseavdelingen samt Karoline Lunde Kristiansen fra kommunikasjonsavdelingen, utgjør podkastredaksjonen i sykehuset.


Målet er å by på innhold som er spennende, interessant og lærerrikt for både egne medarbeidere og befolkningen. Denne gangen er det representanter fra Sarpsborg MS-forening som har vært i studio, og de snakker både om MS og hvordan det er å leve med en kronisk sykdom, og hvorfor det er viktig med brukermedvirkning.

Podkasten ligger tilgjengelig på Spotify og Apple podcasts​, og du kan også lese mer og høre podkastene på sykehusets nettside​.