HELSENORGE

Podkast om samhandling

I den nye episoden til Sykehuset Østfolds podkast, kan du høre mer om hvor viktig det er med godt samarbeid og samhandling mellom sykehuset og kommunene.

Rådgiver Jon-Espen Sjøstrøm (t.v.) og samhandlingssjef Odd Petter Nilsen i Sykehuset Østfold med Guro Steine Letting som er samhandlingssjef for kommunene.

​I den nye episoden som nå ligger ute, kan du høre samhandlingssjef for kommunene Guro Steine Letting, Sykehuset Østfolds samhandlingssjef Odd Petter Nilsen og samhandlingsrådgiver Jon-Espen Sjøstrøm. Hver eneste dag skrives det ut mellom 30 og 50 pasienter fra Sykehuset Østfold som skal ha videre oppfølging i kommunehelsetjenesten. I podkasten kan du høre mer om hvor viktig det er med godt samarbeid og samhandling mellom sykehuset og kommunene.

Christine Mathiesen, Magnus Lundberg, Martine Hemstad Lyslid og Karen Kvale Saugestad i fag- og kompetanseavdelingen samt Karoline Lunde Kristiansen fra kommunikasjonsavdelingen, utgjør podkastredaksjonen i sykehuset.

Målet med podkasten er å by på innhold som er spennende, interessant og lærerrikt for både egne medarbeidere og befolkningen.

Temaene for de tidligere episodene har vært selvmordsforebygging, sykehusklovnene, ungdomsrådet, innovasjonsprosjektet "Nyskapende pasientforløp" med hjemmeoppfølging av kreftpasienter, brukermedvirkning og MS-foreningen.

Podkasten ligger tilgjengelig på Spotify og Apple podcasts, og du kan også lese mer og finne lenke til episodene på sykehusets nettside​.