Populært arrangement

Hele 50 sykepleierstudenter tok turen til sykehuset på Kalnes da de ble invitert til åpent hus i går 19. september.

Åpent hus for sykepleierstudenter
Mange studenter benyttet sjansen til å få en innblikk i hva som foregår i akuttsykehuset på Kalnes

​Engasjerte ledere og fagpersoner fra 13 ulike enheter i sykehuset stilte velvillig opp for å møte studentene.
- Dette er en fin anledning til å få snakket med studenter, svare på spørsmål, fortelle om ulike fagområder og alt det spennende vi jobber med i sykehuset vårt, sier HR-rådgiver Ane Grimsrud.

HR og fag- og kompetanseavdelingen legger til rette for arrangementet som etter hvert er blitt en tradisjon i sykehuset.

- Dette er en fin måte for studentene å bli bedre kjent med sykehuset på, og vi har mye å tilby. Både fast helgestilling, ferievikariater og fast heltidsjobb når de er ferdige sykepleiere, sier Grimsrud.

Her finner du ledige stillinger i Sykehuset Østfold

Medarbeidere på stand