Søker etter administrerende direktør

Klar for å bli toppleder i landets mest moderne sykehus? Stillingen som administrerende direktør i Sykehuset Østfold er nå lyst ut.
Sykehuset Østfold Kalnes

​Vi søker en engasjert og samlende toppleder som i samarbeid med sine medarbeidere har store ambisjoner for å videreutvikle organisasjonen. Du er en leder som trives med å være tett på organisasjonen, er en tydelig og troverdig rollemodell og omsetter strategi i handling og resultater. Du har erfaring fra store og komplekse organisasjoner i skjæringspunktet mellom drift og politikk, og har interesse for hvordan teknologi kan benyttes til å levere nye og bedre helsetjenester. Vi ser helst at du har helsefaglig utdanning og/eller ledererfaring fra helsesektoren.

Sammen med 5000 dedikerte medarbeidere skal du sikre 300 000 innbyggere et godt sykehustilbud.

Vi ønsker en leder som

• Bygger gode relasjoner og er en god kommunikator
  • Er samarbeids- og prosessorientert, men også tydelig, klar og forutsigbar
  • Er motiverende og dyktig til å skape engasjement