Sykehuset Østfold inviterer til åpent hus

Tirsdag 5. mars arrangerer Sykehuset Østfold åpent hus på Kalnes for de som vil søke læreplass i helsearbeiderfaget, skal bli eller er utdannet helsefagarbeider.

Sykehuset Østfold inviterer til åpen kveld for de som skal søke læreplass eller utdanne seg innen helsearbeiderfaget.

​Sykehuset Østfold tar hvert år imot nye lærlinger og studenter, og tirsdag 5. mars fra klokken 17.00 til 18.30 inviteres de som skal søke læreplass i helsearbeiderfaget, utdanne seg eller allerede er utdannet helsefagarbeider, til åpent hus. Arrangementet holdes i plenumssalen på Kalnes.

Der vil det blant annet bli informert om læreplasser i helsearbeiderfaget ved Sykehuset Østfold, og traineeprogrammet for helsefagarbeidere. 10 av 120 søkere fikk i fjor høst muligheten til å være først ut som sykehusets trainee i helsearbeiderfag. Interesserte som tar turen til sykehuset under åpen dag får også muligheten til å høre erfaringer fra lærlinger og trainee, samt omvisning på Kalnes.

5. mars arrangeres åpent hus på Kalnes

Sykehuset Østfold inviterer til åpent hus