HELSENORGE

Sykehuset Østfold med egen podkast

Flere episoder er allerede spilt inn, og fredag 10. september er sykehusets podkast "Folk og fag" i gang med første episode.

Martine Hemstad Lyslid, Karen Kvale Saugestad og Magnus Lundberg i fag- og kompetanseavdelingen, er med i podkastredaksjonen til Sykehuset Østfold.

​Det er medarbeidere i fag- og kompetanseavdelingen som står i spissen for sykehusets nye kanal "Folk og fag". Først ut er psykologspesialist Kim Larsen om temaet selvmord, på verdensdagen for selvmordsforebygging.​

Psykologspesialist Kim Larsen

Psykologspesialist Kim Larsen

Podkasten "Folk og fag" finner du på Spotify, Apple podcasts og Google podcasts, og den lenkes også til Sykehuset Østfolds nettside​. Målgruppen er kort og godt alt fra egne medarbeidere til befolkningen i Østfold, Vestby og alle andre som er nysgjerrig på å vite mer om hva som finnes av kompetanse og erfaringer i Sykehuset Østfold.

- Podkasten vil by på møte med mennesker og fagpersoner som jobber i sykehuset, men dette er ikke bare underholdning. Det er mye kunnskap og kompetanse på en arbeidsplass som Sykehuset Østfold, og noe av målet er å dele informasjon og kunnskap på en måte som gjør det spennende, interessant og lærerrikt for både egne medarbeidere og befolkningen, sier Karen Kvale Saugestad.

​Artikkelen fortsetter under bildet.

Magnus Lundberg og Martine Hemstad Lyslid

Magnus Lundberg og Martine Hemstad Lyslid

​Podcastredaksjonen tar gjerne imot tips til aktuelle temaer og gjester for kommende episoder av sykehusets podkast. 

Det er etablert en egen podkastredaksjon som består av Christine Mathiesen (leder), Karen Kvale Saugestad, Martine Hemstad Lyslid og Magnus Lundberg i fag- og kompetanseavdelingen, samt Karoline Kristiansen Lunde i kommunikasjonsavdelingen.
Opptakene gjøres i den nye medielaben i administrasjonsbygget.​

Sykehusklovnene og Bettan på besøk i podkast-studio.

To av sykehusklovnene og ambassadør Elisabeth Andreassen har også vært på besøk hos podkastredaksjonen på Kalnes.

Målet er å publisere minst 1 ny episode i måneden, og hvem som skal være programvert og intervjuer vil variere. Blant kommende episoder er et møte med sykehusklovnene og ambassadør Elisabeth Andreassen, og avdelingssjef Andreas Stensvold i kreftavdelingen i Sykehuset Østfold som vil fortelle om innovasjonsprosjektet "Nyskapende pasientforløp".​