Takk til gavmilde Truckers!

En konvoi på hele 98 ulike lastebiler og store kjøretøy kom kjørende fra Rygge til sykehuset på Kalnes rett før klokken 12 i dag. Oppdraget var å overlevere en pengesjekk til barne- og ungdomsklinikken, til glede for både store og små.

Overrekkelse av pengegave
Lastebilsjåførene som kommer en gang i året, er populære gjester på Kalnes.

​Det er Østfold TruckMeet som står bak innsamlingen. Alle lastebilsjåførene som er med i konvoien gir sitt bidrag, og i år er sjekken på 32 600 kroner! Oppfordringen fra sjåførene er å bruke gaven til hygge og kos til barna.

Sykepleier Hanne Huser Andersen fra barne- og ungdomsklinikken, og Pia Glomdal Hansen og Aurora Eriksen fra ungdomsrådet i sykehuset, tok imot gaven.

I tillegg til å kunne se heftige trailere på rad og rekke utenfor sykehuset, fikk barna også studere små utgaver av lastebilene. En gruppe voksne og barn fra klubben var nemlig nedom sengeposten for barn og ungdom med en «mini-konvoi» med fjernstyrte biler med lys og lyd. Stor stas for både pasienter, pårørende og sykehusansatte!

Lastebilsjåførene hadde sitt første treff i Råde i 2013, og det har blitt en tradisjon at sjåførene kjører i konvoi til sykehuset med gaver. Nå arrangeres helgetreffet på flyplassen i Rygge, og i dag kjørte de 98 bilene fra Rygge til Årum, hvor de snudde og så ankom Sykehuset Østfold Kalnes.

Trailere på rad og rekke utenfor sykehuset

Noen pasienter våget seg ut i regnet

Konvoi med lekebiler