Medarbeidere i korridor

For medarbeidere

Denne siden er for medarbeidere i Sykehuset Østfold. Her finner du lenker blant annet til Personalportalen, Gat og hyttebooking.

​Lenke​Beskrivelse

Informasjon om koronavirus for medarbeidere, studenter og ledere

​Her finner du informasjon om blant annet koronasenter, koronatelefonen, karantene, interne møter, arbeidstid og fravær, gravide medarbeidere og helsepersonell i risikogrupper, hjemmekontor m.m.
Det er vi som er Sykehuset Østfold - film​Film laget til åpningen av Kalnes i 2015.
EKBruk vanlig brukernavn og passordet du bruker til pålogging Windows når du skal logge deg på Startportalen for å finne EK
E-post​Her kan du logge deg på Outlook Web App for å lese e-post. Den kan nås fra mobiltelefon men er primært ment for bruk på PC og har lite brukervennlighet på mobiltelefon.
Hurtigguide til Kalnes​Bli kjent på Kalnes.
ID-kort​Informasjon om ID-kort for medarbeidere
Garderobe​Informasjon om garderober på Kalnes
Hyttebooking​Her kan du se velferdshyttene/leilighetene og søke om opphold.
Ledige stillinger​Her ser du alle ledige stillinger utlyst eksternt. Interne utlysninger finner du i Personalportalen.
Læringsportalen​Læringsportalen er en felles plattform i Helse Sør-Øst for utvikling og publisering av e-læringskurs, kunnskapstester, elektroniske sjekklister og klasseromskurs. Alle kursgjennomføringer loggføres, og ledere og opplæringsansvarlige kan ta ut rapporter på gjennomførte kurs.
Min Gat​Gat er ressurstyringsverktøy som Sykehuset Østfold bruker. Leder bruker Gat bl.a. for å planlegge arbeidstiden og fritiden til medarbeiderne, til å registrere fravær og lønn, holde oversikt over kompetansen til den enkelte medarbeider og tildele oppgaver medarbeider skal gjøre mens man er på jobb.
Parkering for medarbeidere ​Informasjon om parkering, betaling, el-bil etc. på sykehusets parkeringsområder på Kalnes, Moss, Sarpsborg og Halden.
Pensjon og forsikringer​​Som medarbeider i Sykehuset Østfold har du gode pensjons- og forsikringsordninger.
PersonalportalenFor å få tilgang til Personalportalen på internett må du være bruker av Personalportalen fra før. Du må aktivere deg (registrere deg) som internettbruker og få tilsendt et førstegangspassord
Reiseportalen​Reiseportal for tjenestereiser: fly, hotell og leiebil.

Diverse informasjon

Her finner du informasjon om blant annet hjemmekontorløsning for pc og mobil, Startportalen, E-post, Skype/Lync og videokonsultasjon.

Velferdstilbudene finner du på intranett under Medarbeiderfanen.