Medarbeidere i korridor

For medarbeidere

Denne siden er for medarbeidere i Sykehuset Østfold. Her finner du lenker blant annet til Personalportalen, Gat og hyttebooking.

Koronavirus

Vi legger all informasjon om koronavirus for medarbeidere på en egen side. Der finner du blant annet informasjon om karantene, testing av medarbeidere, informasjon til grensependlere, hvordan man logger seg på Outlook hjemifra, hvordan få hjemmekontor og mye mer.

Informasjon om koronavirus for medarbeidere, studenter og ledere

Det er vi som er Sykehuset Østfold - film EK

Bruk vanlig brukernavn og passordet du bruker til pålogging Windows

Hurtigguide til KalnesID-kortGarderobeHyttebooking Ledige stillingerLæringsportalenMin Gat Parkering for medarbeidere Pensjon og forsikringerPersonalportalenReiseportalenSpillteknologi

I lenken nedenfor finner du informasjon om blant annet hjemmekontorløsning for pc og mobil, Startportalen, E-post, Skype/Lync og videokonsultasjon.

Lenke

Velferdstilbudene finner du på intranett under Medarbeiderfanen.