Medarbeidere i korridor

For medarbeidere

Denne siden er for medarbeidere i Sykehuset Østfold. Her finner du lenker blant annet til Personalportalen, Gat og hyttebooking.

Læringsportalen Personalportalen Min Gat(Bruk Windows passordet dit for å logge deg på Startportalen. Der finner du lenke til Gat.) EK

(Bruk Windows passordet dit for å logge deg på Startportalen. Der finner du lenke til EK.)

Hyttebooking Spillteknologi Reiseportalen Startportalen Det er vi som er Sykehuset Østfold - film Hurtigguide til Kalnes Ledige stillinger Parkering for medarbeidere Pensjon og forsikringer

Velferdstilbudene finner du på intranett under Medarbeiderfanen.

Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.