HELSENORGE

Boliger for medarbeidere

Sykehuset har boliger og hybler til leie i Moss, Halden og Kalnes.

Halden

I Halden tilbyr vi tre leiligheter i Søsterveien på 78 kvm hver og koster 7500 kroner i måneden pluss strøm. TV og wifi er inkludert i leiekostnaden.

Moss

I Moss tilbyr vi seks leiligheter i Dovregubben og Knappestøperen for langtidsleie. Leilighetene i Dovregubben er på 66 kvm og koster 6500 kroner i måneden pluss strøm. TV og wifi er inkludert i leiekostnaden. To av leilighetene er møblerte, en er umøblert.
Leilighetene i Knappestøperen er på 90 kvm koster 9000 kroner i måneden pluss strøm. TV og wifi er inkludert i leiekostnaden. To av leilighetene er møblerte, en er umøblert.

Vi tilbyr også korttidsleie av tre leiligheter i Dovregubben disse er møblert har tilgang til wifi og TV. Leiekostnad per døgn er 637 kroner.

Kalnes

Hyblene på Kalnes er i hovedsak ment for korttidsleie, men det er også mulighet er for en lenger leieavtale. Hybelrommene inneholder eget bad, og er ellers enkelt møblert med skrivepult og minikjøleskap. 400 kroner døgnet.

I fellesarealene kan leietaker benytte seg av kjøkkenet med kjøleskap, fryseskap, stekeovn, mikroovn og kaffetrakter. Stuen er hyggelig innredet med sofagruppe og tilgjengelig TV og Wifi. I 1. etasje er det tilgjengelig vaskerom med vaskemaskin og tørkemuligheter.

Boligforvalter

Boligforvalteren har kontor på boligriggen på Kalnes og er tilgjengelig mandag til fredag fra klokken 07.00 til 15.00.
 
Boligforvalters oppgaver og ansvar er blant annet renhold og vedlikehold av bygningsmassene og er også tilgjengelig for andre spørsmål som angår boliger i sykehuset. 

E-post: bolbes@so-hf.no​


Fant du det du lette etter?