ID-kort til medarbeidere

Medarbeider henvender seg direkte til internt servicesenter på SØ Kalnes eller SØ Moss for å fotograferes til ID-kort, ved behov for å forlenge sitt ID-kort eller mistet kort. Legitimasjon må fremvises.

NB! Det vil ikke utstedes ID-kort på medarbeidere som ikke er registrert i Personalportalen med en aktiv arbeidsavtale, i påvente av dette må eventuelt lånekort bestilles av leder.

Krav om introduksjonskurs

Ny medarbeider må gjennomføre e-læringskurset "Introduksjon for nye medarbeidere og studenter" innen 4 uker fra kortet er utstedt.
Ved spørsmål om introduksjonskurset, ta kontakt med fag- og kompetanse på postoppl@so-hf.no.

Send foto på e-post

​ID-kortet forhåndsproduseres dersom medarbeider sender foto på e-post. Sendes fortrinnsvis fra student-e-post, arbeidssted, -unntaksvis fra privat e-post.

Følgende sendes til servicesenter@so-hf.no :

- Fargefoto (Foto skal være tilsvarende passfoto, uten filter, med hvit nøytral bakgrunn)
- Fullt navn
- Fødselsdato
- Ansattnummer
- Ønsket kode, fire siffer
- Informasjon om kortet ønskes hentet på servicesenter Moss eller Kalnes.

Her finner du internt servicesenter

Sykehuset Østfold Kalnes

Lilla sone, U1, rom C066

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 08.00-14.00.
Torsdag kl. 08.00-12.00.

E-post: servicesenter@so-hf.no

Telefontid

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 08.00-14.00.
Torsdag kl. 08.00-12.00.

Sykehuset Østfold Moss

2. etasje. rom Ø210 (samme etasje som kantinen, inn glassdøren merket administrasjon).

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 07.00-15.00.
Fredag; stengt.