HELSENORGE
Informasjon om parkeringsordningen for medarbeidere i Sykehuset Østfold

Parkering for medarbeidere

Det er to alternative betalingsformer, begge koster 21 kroner per 20 timer.

Alternativ 1: Easypark app.
Alternativ 2: Betalingsautomat.

Vi anbefaler Easypark app som betalingsform da den kan tas i bruk omgående etter at profil er opprettet i parkeringsportalen. Hvis det oppstår problemer med å få opprettet profil, se fremgangsmåte under avsnitt kontakt.

Easypark App

For å benytte Easypark app må du registrere seg i parkeringsportalen med ditt ansattnummer:

Ditt ansattnummer blir aktivt først et par dager før ditt arbeidsforhold starter.
Apcoa (tidl. Europark) - Sykehuset Østfold parkeringsportal

Brukerveiledning for registrering i parkeringsportalen

Appen kan deretter lastes ned og benyttes omgående etter at registreringen er utført i parkeringsportalen.

Nye brukere skal benytte sone 67341-Sykehuset Østfold ansatte, og eksisterende brukere kan også benytte sone 6734-Sykehuset Østfold ansatte.

​Betalingsautomat

For å betale via automat leser du først av ditt ID kort, taster inn bilens registreringsnummer og betaler med bankkort eller kontant. Men på grunn av tekniske problemer anbefaler vi å bruke Easypark app eller elektronisk brikke.

Parkering for samarbeidspartnere

Sykehusets samarbeidspartnere kan benytte elektronisk brikke eller app.
Samarbeidspartnere må kontakte internt servicesenter for tildeling av "ansatt" nr.

Hvilken betalingsform kan benyttes på de ulike lokasjonene

Kalnes og Moss -alle tre betalingsformer kan benyttes.
Moss- utenforliggende parkeringsplasser benyttes Easypark app, eller betalingsautomat som står på Sykehusets regulerte parkeringsareal.
Halden- Betalingsautomat eller EasyPark app.
Sarpsborgklinikken -Betalingsautomat eller EasyPark app.
Øvrige lokasjoner- Følg parkeringsbestemmelser for lokasjonen.

Elbil parkering

Ladestasjoner for elbiler har vi på Kalnes og Halden.
Det er gratis å lade bilen, men parkeringsavgift betales på lik linje med andre.

For å benytte ladestasjoner må medarbeidere søke om tillatelse. Henvendelse behandles i løpet av 3 virkedager.

Her finner du informasjon om parkeringsavtale for elbil

Samkjøringsplasser

Det er samkjøringsplasser på Kalnes og Moss.  (minst to medarbeidere i hver bil). Prinsippet om førstemann til mølla gjelder også her.
Det vil bli foretatt kontroller for og sikre at parkeringsplassene brukes riktig.

Kartoversikt over parkeringsplasser

SØ Kalnes SØ Moss Sarpsborgklinikken Haldenklinikken

Kontrollsanksjon

Klager på ilagt kontrollsanksjon sendes elektronisk til Apcoa (tidl. Europark).

Apcoa - kontrollsanksjon

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål​​​

​Kontakt

For generelle spørsmål kontakt Apcoa kundesenter.

Send e-post til: Kundesenter@apcoa.no  og du mottar en kvittering med referansenummer.

Eksempel

NB! Hvis du får problemer med å få betalt parkeringsavgift, ring Apcoa kundesenter tlf. 22057500 og oppgi referansenr. på kvitteringen.

Oppgi ditt navn, hvor det gjelder, og registreringsnummer på bilen din. Kundesenteret registrerer deg for fritak for å betale parkeringsavgift til din henvendelse er ferdigbehandlet.