Bemanningsavdelingen trenger vikarer og ekstravakter

Trives du med en fleksibel arbeidssituasjon? Ønsker du å jobbe innenfor flere fagområder? Da kan bemanningsavdelingen være et godt alternativ for deg. Sykehuset Østfold har hele tiden bruk for vikarer og ekstravakter.

Tre sykepleiere gående i en gang

Vikarer formidles gjennom:

• En fast bemanningspool, heltidsspool og traineestillinger bestående av sykepleiere, spesialsykepleiere og hjelpepleiere/helsefagarbeidere.
  • Vikarenheten som består av timelønnede tilkallingsvikarer.
  • Eksterne vikarbyråer

Vil du jobbe som vikar? Ta kontakt med bemanningsavdelingen på e-post bemanningsavdelingen@so-hf.no eller ta en titt på sykehuset sine ledige stillinger og se våre utlysninger der.

Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.