Ledige stillinger

Sykehuset Østfold er den største og mest attraktive arbeidsplassen i Østfold! Hos oss får du gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. I et  mangfold av yrkesgrupper jobber våre rundt 5000 medarbeidere for å gi våre pasienter et best mulig helsetilbud.

Vi har til enhver tid behov for dyktige og motiverte medarbeidere innen alle fagområder, alt fra helsefag og administrasjon, til renhold, tekniske fag og en rekke andre funksjoner. Mange velger seg en livslang karriere hos oss. Da er det fint å vite at vi også har gode pensjonsordninger.

Se våre ledige stillinger

Våre ledige stillinger

Bemanningsavdelingen trenger vikarer og ekstravakter

Trives du med en fleksibel arbeidssituasjon? Ønsker du å jobbe innenfor flere fagområder? Da kan bemanningsavdelingen være et godt alternativ for deg. Sykehuset Østfold har hele tiden bruk for vikarer og ekstravakter.

Les mer om bemanningsavdelingen

Utdanning

I Sykehuset Østfold legger vi til rette for videreutdanning og kompetanseutvikling. Medarbeidere som videreutdanner seg innenfor våre prioriterte fagområder kan søke om økonomisk støtte.

Vi kan tilby utdanningsstillinger i anestesi-, akutt-, intensiv- og operasjonssykepleie, kreftsykepleie og jordmor.

Bli kjent med Sykehuset Østfold


Rekrutteringsfilm Sykehuset Østfold

Rekrutteringsfilm sykepleiere Sykehuset ØstfoldBla deg gjennom og gjør deg kjent med oss!Bli med inn på operasjon i Moss og se hvordan de jobber derBli med inn på operasjon på Kalnes og se hvordan de jobber der


Kultur, velferd og bedriftsidrett

Som medarbeider ved Sykehuset Østfold har du tilgang til alle våre kultur- og velferdsaktiviteter.

Hytter og leiligheter
Sykehuset Østfold har hytter og leiligheter ved sjø og ved fjell, i innland og utland. Hyttene og leilighetene på fjellet ligger på Trysil, Hafjell og på Torpo, som ligger mellom Ål og Gol. Vi har også en stor leilighet i La Manga og et hus i Liseleje på Sjælland. Disse kan alle medarbeidere i sykehuset benytte seg av.

Bedriftsidrett
Vil du være med i bedriftsidrettslaget? Da har du flere muligheter til å holde formen ved like og treffe hyggelige kolleger. Sykehusets bedriftsidrettslag kan tilby blant annet fotball, volleyball, bowling, golf, innebandy og mye mer.

Hvert annet år arrangeres De nordiske hospital leker. Det er alltid en stor delegasjon fra Sykehuset Østfold som reiser og deltar i konkurranser. I 2016 var det rundt 40 medarbeidere som dro til Island for å være med og treffe andre medarbeidere ved andre sykehus i Norden. Det var edle metaller som våre medarbeidere kom hjem med, blant annet gull i bowling og golf og sølv i fotball. I juni 2018 er det Finland som er vertskap.

Les mer om De nordiske hospital leker i Finland

Revyen
Sykehusrevyen er en jevnlig begivenhet mange kan tenke deg å være en del av. Settingen er selvfølgelig sykehusmiljøet, og historiene er fra dagliglivet på sykehuset som de fleste kan kjenne seg igjen i. Profesjonell regissør og band leies inn, noe som gir god støtte til de glade amatører.

Revygruppa er i full gang med planlegging av revyen som har premiere 30. oktober.

Her er et par videoer fra tidligere revyer.

https://www.youtube.com/watch?v=ER6cJIngoMYhttps://www.youtube.com/watch?v=ZKNNyC64dUw

Koret
Koret ØSS blanda er et gladkor med høy aktivitet. De opptrer på mange arenaer og har et allsidig repertoar. De:

  • deltar på sangerfestivaler
  • har julekonserter
  • drar på utenlandstur annet hvert år. De har for eksempel besøkt London, York, Amsterdam, Budapest, Riga, Stockholm og Dublin.
  • har egne seminarer med for eksempel innleie av pedagoger for stemmeøving, eller samlinger med fokus på uttrykksformer
  • arrangerer egne festivaler
  • samarbeider med andre kor om temakonserter
Ta en titt på hjemmesiden til koret vårt

Kunstklubben
Kunstklubbens styre kjøper inn kunst av god kvalitet og med god variasjon i uttrykk og teknikker. Det er spent stemning når medlemmene i kunstklubben møtes for å trekke ut hvert sitt kunstverk de får med hjem til odel og eie.

Velferdstilbud
Mange treningssenter i hele fylket tilbyr sykehusets medarbeider gode rabatter ved trening. I tillegg får du også rabatt på blant annet naprapat- og kiropraktortjenester, Tusenfryd og Sommarland i Bø og bowling.

Fottur
Hvert år arrangeres det fottur i fjellet for medarbeidere i sykehuset. En langhelg hver høst er det cirka 50 medarbeidere (førstemann til mølla) som reiser til fjells for flotte fotturer i fjellet og overnatting på turhytter.

I 2017 gikk turen til Rondane, hvor de spreke turgåerne gikk fra hytte til hytte med overnatting på blant annet Rondvassbu og Dørålseter. Tidligere år har det vært tur til blant annet Jotunheimen og Snøhetta.

Sosialt med kolleger
Med 5000 medarbeidere så er det ikke så lett å få samlet alle til festlig lag med musikk og god mat. Men vi har hatt flere flotte fester for medarbeidere med topp artister og god mat fra våre egne flinke kokker i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss og i Aremark. Kanskje blir det snart en fest igjen?

Østfold - fra dype skoger til skjærgårdsidyll

                                                           

Liker du by eller land? Liker du skog eller sjø? Liker du musikk, teater og sport? Uansett, avstandene i Østfold er korte nok til at du kan oppleve alt du ønsker innenfor kort reise. Reisen til Oslo tar ca 1 time. Porten til Europa (E18 og E6) går gjennom Østfold. 

Det er lett å trives i Østfold, for de 18 kommunene i fylket byr på et bredt spekter av omgivelser og opplevelser.

Østfold fylkeskommune
Les mer om Østfold fylkeskommune med informasjon videre til den enkelte kommune

Opplevelser i Østfold
Les mer om opplevelser i Østfold på http://www.visitoslofjord.no/

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.