Øvelse Øvelse Øvelse Sykehuset Østfold er i beredskap

Øvelse Øvelse Øvelse Sykehuset Østfold er i rød beredskap i forbindelse med en helikopterstyrt på Sykehuset Østfold Kalnes. Sykehuset forbereder seg på å ta imot mange pasienter.

Oppdatert klokken 12.30

Sykehuset er tilbake i normal drift

Oppdatert klokken 12.15

Sykehuset er justert ned til gul beredskap.

Støttesenter for pårørende er åpent i fagbiblioteket.

Oppdatert klokken 11.30

Sykehuset har mottatt pasienter fra skadested, og har situasjonen under kontroll.

Det er opprettet et støttesenter i fagbiblioteket for pårørende til pasienter som er innlagt etter ulykken . Det vil være skiltet til pårørendesenteret fra vestibylen.

Øvelse Øvelse Øvelse

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sykehuset Østfold har en forberedt beredskapsplan for interne og eksterne hendelser. RØD beredskap iverksettes når en større ulykke eller katastrofe har inntruffet, og de ordinære ressursene i sykehuset ikke strekker til. Ekstra personell blir da hentet inn.

Viktige meldinger blir løpende lagt ut på våre internettsider og på sykehusets facebookside.
Informasjonskilder og mediehenvendelser:
Politiet er den eneste som gir opplysninger om hendelsen og situasjonen på skadestedet.
Pressevakt Sykehuset Østfold: 948 19109