Helsehuset Indre Østfold

Indre Østfold

Sykehuset har blodprøvetaking, blodbank, dialyseenhet og røntgentjenester i Helsehuset Indre Østfold. Helsehuset er lokalisert i tidligere Askim sykehus, og er kommunalt eid.

For informasjon om åpningstider og kontaktinformasjon til blodprøvetaking og blodbank, klikk deg inn på lenkene helt nederst på siden.

Helsehuset Indre Østfold
Fasade Helsehuset Indre Østfold
Helsehuset Indre Østfold
Venteområde Helsehuset Indre Østfold

Kontakt

Oppmøtested
Hovedinngangen
Besøksadresse
Eventyrveien 2 (Google maps)
1807 Askim
Telefon
69868410 (blodprøvetaking), 69865155 (blodbanken), 69865160 (røntgen), 69865170 (dialyse)

Parkering

​Det er gratis parkering på parkeringsplass ved helsehuset.

Praktisk informasjon

Avbestille eller endre time

Dersom du har spørsmål om en timeavtale, ønsker å endre eller avbestille time, må du ta direkte kontakt på telefon i kontortiden mandag - fredag kl. 08.00-15.30.

Bruk telefonnummeret på innkallingsbrevet eller ring pasientservice og booking 69 86 50 00. Her kan du også spørre om ventetid.

Du kan også gå inn på MinJournal.no og endre/avbestille din timeavtale. Denne tjenesten kan du kun benytte deg av dersom det er gitt beskjed om dette i innkallingsbrevet du har mottatt fra sykehuset.

Det er mange pasienter som venter på behandling hos oss. Vi oppfordrer derfor at du gir beskjed om endring eller avbestilling av time så tidlig som mulig.

Timeavtalen må avbestilles/endres minst 24 timer (kun hverdager) i forveien. Dersom timen din er på en mandag, må du avbestille den senest fredagen før.

Avbestiller du timen senere enn 24 timer før, må du betale en egenandel. Se informasjon om priser her.

Pasientjournal

Du kan finne epikriser (journaldokumenter) fra Sykehuset Østfold og brev du har fått tilsendt fra sykehuset på www.minjournal.no.

Epikriser og brev fra før 8. oktober 2015 er ikke tilgjengelige på nettsiden.

Du har rett til innsyn i hele pasientjournalen din, dersom du ønsker det. Dersom du ønsker kopi av din pasientjournal, må du fylle ut et skjema. Skjemaet må undertegnes av pasienten eller den som har fullmakt, og sendes per post til følgende adresse:   

Sykehuset Østfold
Dokumentasjonssenteret, journalarkiv
Postboks 300
1714 Grålum

Les mer om pasientjournal her

Prestetjenesten

Sykehuset Østfold har seks heltidsansatte prester. Disse er fagpersoner på eksistensielle og religiøse spørsmål i møte med sykdom, død, krisehåndtering og sorgarbeid. Prestene tilbyr samtaler til både pasienter, pårørende og medarbeidere. Det forutsetter ingen kristen eller religiøs tro for å snakke med en av prestene.

Slik kontakter du prestetjenesten

Røyking

​Sykehuset Østfold er røykfritt. E-sigaretter er heller ikke tillatt.
Pasienter og pårørende kan røyke utendørs på
anvist sted. Inngangspartiet er røykfritt.

Taushetsplikt

​Alle sykehusets medarbeidere har taushetsplikt. Ved ankomst til sykehuset opplyser du hvilke pårørende som skal få opplysninger om din sykdom og behandling. Du kan selv sette begrensinger på om slike opplysninger skal gis.

Bildediagnostikk (radiologi)https://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/bildediagnostikkBildediagnostikk (radiologi)
Blodbank Askimhttps://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/senter-for-laboratoriemedisin/seksjon-for-transfusjonsmedisin/blodbank-askimBlodbank Askim
Blodprøvetaking Indre Østfoldhttps://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/senter-for-laboratoriemedisin/seksjon-for-utestasjoner/blodprovetaking-askimBlodprøvetaking Indre Østfold
Dialysehttps://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/klinikk-for-medisin/nyremedisinsk-avdeling/dialyseDialyse

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.