Helsehuset Indre Østfold

Helsehuset skal rehabiliteres - ny adresse til dialyse. Ikke røntgentilbud i rehabiliteringsperioden.

Sykehuset har blodprøvetaking og blodbank i Helsehuset Indre Østfold. Helsehuset er lokalisert i tidligere Askim sykehus, og nå er eid av kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Marker, Skiptvet, Spydeberg og Trøgstad.

For informasjon om åpningstider og kontaktinformasjon til blodprøvetaking og blodbank, klikk deg inn på lenkene Blodprøvetaking Indre Østfold og Blodbank Askim helt nederst på denne siden. (På mobiltelefon må du klikke på Avdelinger helt nederst for å få opp blodprøvetaking og blodbank sine sider).


Helsehuset skal rehabiliteres og dialysen har flyttet til nye lokaler. Det vil ikke være røntgentjenester i Askim i rehabiliteringstiden. Pasienter må dra til Moss eller Kalnes.


Dialysen åpnet i nye midlertidige lokaler 26. august på Edwin Ruud, Edwin Ruudsvei 4, Eidsberg.

Planen var at også blodprøvetaking og blodbank skulle flytte ut, men flyttingen er utsatt inntil videre og holder fortsatt til på helsehuset.

   

For informasjon om kommunens tjenester på helsehuset gå inn på deres nettside: http://www.iomk.no/

  

Helsehuset Indre Østfold
Fasade Helsehuset Indre Østfold
Helsehuset Indre Østfold
Venteområde Helsehuset Indre Østfold

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Hovedinngangen.
Besøksadresse
Eventyrveien 2 (Kart)
1807 Askim
Telefon
69 86 84 10 (blodprøvetaking), 69 86 51 55 (blodbanken), 69 86 51 60 (røntgen), 69 86 51 70 (dialyse)

Parkering

​Det er gratis parkering på parkeringsplass ved helsehuset.

Praktisk informasjon

Avbestille eller endre time

Dersom du har spørsmål om en timeavtale, ønsker å endre eller avbestille time, må du ta direkte kontakt på telefon i kontortiden mandag - fredag kl. 08.00-15.30.

Bruk telefonnummeret på innkallingsbrevet eller ring pasientservice og booking 69 86 50 00. Her kan du også spørre om ventetid.

Du kan også gå inn på MinJournal.no og endre/avbestille din timeavtale. Denne tjenesten kan du kun benytte deg av dersom det er gitt beskjed om dette i innkallingsbrevet du har mottatt fra sykehuset.

Det er mange pasienter som venter på behandling hos oss. Vi oppfordrer derfor at du gir beskjed om endring eller avbestilling av time så tidlig som mulig.

Timeavtalen må avbestilles/endres minst 24 timer (kun hverdager) i forveien. Dersom timen din er på en mandag, må du avbestille den senest fredagen før.

Avbestiller du timen senere enn 24 timer før, må du betale en egenandel. Se informasjon om priser her.

Pasientjournal

Du kan finne epikriser (journaldokumenter) fra Sykehuset Østfold og brev du har fått tilsendt fra sykehuset på www.minjournal.no.

Epikriser og brev fra før 8. oktober 2015 er ikke tilgjengelige på nettsiden.

Du har rett til innsyn i hele pasientjournalen din, dersom du ønsker det. Dersom du ønsker kopi av din pasientjournal, må du fylle ut et skjema. Skjemaet må undertegnes av pasienten eller den som har fullmakt, og sendes per post til følgende adresse:   

Sykehuset Østfold
Dokumentasjonssenteret, journalarkiv
Postboks 300
1714 Grålum

Les mer om pasientjournal her

Prestetjenesten

Sykehuset Østfold har seks heltidsansatte prester. Disse er fagpersoner på eksistensielle og religiøse spørsmål i møte med sykdom, død, krisehåndtering og sorgarbeid. Prestene tilbyr samtaler til både pasienter, pårørende og medarbeidere. Det forutsetter ingen kristen eller religiøs tro for å snakke med en av prestene.

Slik kontakter du prestetjenesten

Røyking

​Sykehuset Østfold er røykfritt. E-sigaretter er heller ikke tillatt.

Det er ikke lov å røyke i nærheten av inngangspartiene. Dette er fordi pasienter skal slippe å bli utsatt for tobakksrøyk på vei til eller fra behandling.

Pasienter og pårørende kan røyke utendørs på anvist sted. Dette er skiltet i Moss og på Kalnes.

Informasjon om hvor du kan røyke finner du her.

Taushetsplikt

​Alle sykehusets medarbeidere har taushetsplikt. Ved ankomst til sykehuset opplyser du hvilke pårørende som skal få opplysninger om din sykdom og behandling. Du kan selv sette begrensinger på om slike opplysninger skal gis.

Bildediagnostikk (radiologi)https://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/bildediagnostikkBildediagnostikk (radiologi)
Blodbank Askimhttps://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/senter-for-laboratoriemedisin/seksjon-for-transfusjonsmedisin/blodbank-askimBlodbank Askim
Blodprøvetaking Indre Østfoldhttps://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/senter-for-laboratoriemedisin/utestasjoner/blodprovetaking-askimBlodprøvetaking Indre Østfold
Dialysehttps://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/klinikk-for-medisin/nyremedisinsk-avdeling/dialyseDialyse

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre nettsidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.