Helsehuset Indre Østfold

Helsehuset skal rehabiliteres - ny adresse til dialyse, blodbank og blodprøvetaking. Ikke røntgentilbud i rehabiliteringsperioden.

OBS! Blodprøvetaking holder stengt p.g.a. flytting fredag 25. oktober.


Ny adresse fra 28. oktober for blodprøvtaking og blodbank: Stasjonsmester Frosts gate 18, 1830 Askim


Det vil ikke være røntgentjenester i Askim i rehabiliteringstiden. Pasienter må dra til Moss eller Kalnes.


Dialysen åpnet i nye midlertidige lokaler 26. august på Edwin Ruud, Edwin Ruudsvei 4, Eidsberg.

Telefonnummerne til blodbank, blodprøvetaking og dialyse er uforandret i rehabiliteringsperioden. Se nedenfor.

For åpningstider til blodbank og blodprøvetaking, vennligst gå inn på våre avdelingssider under B. Der finner du Blodbank Askim og Blodprøvetaking Indre Østfold. Avdelingsoversikten finner du lenke til på sykehuset sin forside.

   

For informasjon om kommunens tjenester på helsehuset gå inn på deres nettside: http://www.iomk.no/

  

Helsehuset Indre Østfold
Fasade Helsehuset Indre Østfold
Helsehuset Indre Østfold
Venteområde Helsehuset Indre Østfold

Kontaktinformasjon

Besøksadresse
Eventyrveien 2 (Kart)
1807 Askim
Telefon
69 86 84 10 (blodprøvetaking), 69 86 51 55 (blodbanken) og 69 86 51 70 (dialyse)

Parkering

​Det er gratis parkering på parkeringsplass ved helsehuset.

Praktisk informasjon

Avbestille eller endre time

Dersom du har spørsmål om en timeavtale, ønsker å endre eller avbestille time, må du ta direkte kontakt på telefon i kontortiden mandag - fredag kl. 08.00-15.30.

Bruk telefonnummeret på innkallingsbrevet eller ring pasientservice og booking 69 86 50 00. Her kan du også spørre om ventetid.

Du kan også gå inn på MinJournal.no og endre/avbestille din timeavtale. Denne tjenesten kan du kun benytte deg av dersom det er gitt beskjed om dette i innkallingsbrevet du har mottatt fra sykehuset.

Det er mange pasienter som venter på behandling hos oss. Vi oppfordrer derfor at du gir beskjed om endring eller avbestilling av time så tidlig som mulig.

Timeavtalen må avbestilles/endres minst 24 timer (kun hverdager) i forveien. Dersom timen din er på en mandag, må du avbestille den senest fredagen før.

Avbestiller du timen senere enn 24 timer før eller ikke møter opp til avtalt time, må du betale en egenandel på 1053 kroner.

Du kan ikke avbestille eller endre time ved å sende oss e-post eller melding på sosiale medier. Dette er for å overholde personvernloven og pasientsikkerhetsloven.

Mange av våre avdelinger har ventelister, det kan derfor ta tid før du får en ny timeavtale.

Koronavirus - informasjon

Informasjon om hva du gjør hvis du har time i sykehuset, er fødende, pårørende, jobber i sykehuset, rekvirenter av pasienttransport og informasjon til media er samlet på én side.

Du finner også lenker til kommunenes hjemmesider hvor du finner informasjon om hva som gjelder i din kommune og telefonnummer du kan ringe hvis du har spørsmål om smitte, testing og karantene.

Det er viktig at du ikke ringer 113 eller legevakten på 116 117 for slike spørsmål.

Du kan også ringe informasjonstelefonen til Folkehelseinstituttet på 815 55 015 eller gå inn på Folkehelseinstittuet sine hjemmesider - fhi.no

Her finner du sykehuset sin informasjon om koronavirus 

Siden blir oppdatert fortløpende.

Pasientjournal

Du kan finne epikriser (journaldokumenter) fra Sykehuset Østfold og brev du har fått tilsendt fra sykehuset ved å logge deg inn på helsenorge.no.

Epikriser og brev fra før 8. oktober 2015 er ikke tilgjengelige på nettsiden.

Du har rett til innsyn i hele pasientjournalen din, dersom du ønsker det. Dersom du ønsker kopi av din pasientjournal, må du fylle ut et skjema. Skjemaet må undertegnes av pasienten eller den som har fullmakt, og sendes per post til følgende adresse:   

Sykehuset Østfold
Dokumentasjonssenteret, journalarkiv
Postboks 300
1714 Grålum

Les mer om pasientjournal her

Prestetjenesten

Sykehuset Østfold har seks heltidsansatte prester. Disse er fagpersoner på eksistensielle og religiøse spørsmål i møte med sykdom, død, krisehåndtering og sorgarbeid. Prestene tilbyr samtaler til både pasienter, pårørende og medarbeidere. Det forutsetter ingen kristen eller religiøs tro for å snakke med en av prestene.

Slik kontakter du prestetjenesten

Røyking

​Sykehuset Østfold er røykfritt. E-sigaretter er heller ikke tillatt.

Det er ikke lov å røyke i nærheten av inngangspartiene. Dette er fordi pasienter skal slippe å bli utsatt for tobakksrøyk på vei til eller fra behandling.

Pasienter og pårørende kan røyke utendørs på anvist sted. Dette er skiltet i Moss og på Kalnes.

Informasjon om hvor du kan røyke finner du her.

Taushetsplikt

​Alle sykehusets medarbeidere har taushetsplikt. Ved ankomst til sykehuset opplyser du hvilke pårørende som skal få opplysninger om din sykdom og behandling. Du kan selv sette begrensinger på om slike opplysninger skal gis.

Dialysehttps://sykehuset-ostfold.no/avdelinger/klinikk-for-medisin/nyremedisinsk-avdeling/dialyseDialyse

Fant du det du lette etter?