HELSENORGE

Mammografiscreening - finn fram

Har du blitt henvist av din fastlege til mammografi?

Hvis du har blitt henvist til mammografi av din fastlege, skal gå inn hovedinngangen på sykehuset og registrere deg i en selvinnsjekkautomat, som du finner i vestibylen. Når du har fått beskjed om hvilke ventesone du skal til, skal du gå dit og vente der til du blir hentet. Du finner ventesonen i grå sone i 1. etasje.

Har du fått innkalling til mammografiscreening av Kreftregisteret

Hvis du har fått innkalling til mammografiscreening av Kreftregisteret er informasjonen under til deg.

Fra mandag 25. april foregår mammografiscreeningen i Kalnes samfunnsbygg, Kalnesveien 380. I dette bygget holder også administrasjonen til Sykehuset Østfold til. 

Kalnes samfunnsbygg ligger cirka 7 minutters gange fra hovedinngangen på sykehuset, hvis har tatt bussen til sykehuset for å komme til mammografiscreening. 

Det er skiltet fra rundkjøringen ved avkjøringen til sykehuset, så det skal gå greit for deg å finne fram når du kommer med bil.​

Kalnes samfunnsbygg

Kalnes samfunnsbygg

Gå inn inngang 2 på framsiden av bygget, gå inn døren rett fram i gangen og ta heisen eller trappen opp til 4. etasje.

Inngang 2

Gå inn inngang 2


Dør inne til mammografiscreening

Gå rett fram og inn denne dørenBilde av skilt ved heis

Skilt ved heisen i 1. etasje


Når du kommer opp i 4. etasje følger du skilt til mammografiscreening og du kan ​ta plass i ventesonen og vente til du blir hentet.
Parkering​

Når du kommer fram til Kalnes samfunnsbygg finner du også skilt med parkeringsanvisning. Du kan ikke parkere foran bygningen, disse plassene er reservert og krever parkeringsbevis.

Bilde av skilt foran Kalnes samfunnsbygg

Det er egne parkeringsplasser for deg som skal til mammografiscreening på andre siden av veien for Kalnes samfunnsbygg. Følg veien forbi bygget og sving så første til høyre.

Bilde av parkeringsskilt

Sving til høyre ved dette skiltet

Følg veien i cirka 100 meter og sving til høyre inn på grusplassen foran et lyseblått modulbugg (hvor mammografiscreeningen har holdt til tidligere). 

Bilde av parkeringsplass for mammografiscreening

På denne grusplassen kan du parkerere. Parkeringsautomat står inntil veggen på modulbygget.


Her finner du en egen parkeringsautomat. Betalingsautomaten har mulighet til å ta i mot kontant og kredittkort/betalingskort med stripe. Noen få banker har valgt å skru av muligheten for å lese stripe på sine kort. Da må du betale med mynt eller via app. Det koster 25 kroner timen å stå parkert på Kalnes. 
Fant du det du lette etter?