HELSENORGE

Mammografiscreening - finn fram

Har du blitt henvist av din fastlege til mammografi?

Hvis du har blitt henvist til mammografi av din fastlege, skal gå inn hovedinngangen på sykehuset og registrere deg i en selvinnsjekkautomat, som du finner i vestibylen. Når du har fått beskjed om hvilke ventesone du skal til, skal du gå dit og vente der til du blir hentet. Du finner ventesonen i grå sone i 1. etasje.

​Har du fått innkalling til mammografiscreening av Kreftregisteret

Hvis du har fått innkalling til mammografiscreening av Kreftregisteret er informasjonen under til deg.

Mammografiscreeningen foregår i 4. etasje på Kalnes samfunnsbygg, Kalnesveien 380. I dette bygget holder også administrasjonen til Sykehuset Østfold til. 

Kalnes samfunnsbygg ligger cirka 7 minutters gange fra hovedinngangen på sykehuset, hvis har tatt bussen til sykehuset for å komme til mammografiscreening. 

Det er skiltet fra rundkjøringen ved avkjøringen til sykehuset, så det skal gå greit for deg å finne fram når du kommer med bil.​

Kalnes samfunnsbygg

Kalnes samfunnsbygg

Gå inn inngang 2 på framsiden av bygget, gå inn døren rett fram i gangen og ta heisen eller trappen opp til 4. etasje.

Bilde av Inngang 2

Gå inn inngang 2


Dør inne til mammografiscreening

Gå rett fram og inn denne dørenBilde av skilt ved heis

Skilt ved heisen i 1. etasje


Når du kommer opp i 4. etasje følger du skilt til mammografiscreening og du kan ​ta plass i ventesonen og vente til du blir hentet.

Bilde av venterommet på mammografiscreeningen


Parkering​

Når du kommer fram til Kalnes samfunnsbygg finner du også skilt med parkeringsanvisning. Du kan ikke parkere foran bygningen, disse plassene er reservert og krever parkeringsbevis.

Bilde av skilt foran Kalnes samfunnsbygg

Det er egne parkeringsplasser for deg som skal til mammografiscreening på andre siden av veien for Kalnes samfunnsbygg. Du finner innkjørselen tvers over veien for bygget.

Bilde av parkeringsplass for de som skal til mammografiscreening
Pasient- og besøkendeparkering forøvrig på Kalnes har skiltgjenkjenning, men det gjelder altså ikke på denne parkeringsplassen beregnet for kvinner som skal til mammografiscreening og besøkende til Kalnes samfunnsbygg. Du kan betale parkeringen på automaten du finner på denne avgrensede parkeringsplassen eller i APCOA FLOW appen. Bruk parkeringskode 6703 hvis du skal betale med app. Det koster 25 kroner timen å stå parkert.  


Fant du det du lette etter?